17. tammikuuta 2011

Brandy ja pennut

Kävimme lauantaina katsomassa Brandya ja pentuja. Oli niiiiin ihanaa nähdä, rapsuttaa ja halia Brandya. <3 Oli neiti pikkusen "kuihtunut"... :) Pennut olivat tietenkin aivan ihania palleroita ja Brandy hoiti niitä tunnollisesti. Brandy oli heti huolissaan, jos pentuihin koski tai jos niitä nosti kopasta pois. En olisi uskonut neidistämme löytyvän semmoisia äidinvaistoja. Siinä ihmetellessä niitä ihanuuksia unohdin aivan kokonaan ottaa valokuvia. Alla olevasta linkistä pääsee kuitenkin katsomaan siskoni ottamia kuvia rakkauspakkauksista.

http://looneytoonies.kuvat.fi/kuvat/D-pennut+s.12.1.11/

Nyt meillä täällä kotona pohditaankin, että voisiko yksi pallero saada kodin luotamme. Päätös ei ole ihan helppo, vaikka haluammekin kovasti perheenlisäystä. Mm. ajoitus ja raha-asiat eivät ole parhaimmillaan tällä hetkellä... :/

Lähdimme siskoni luota kotiin Brandyn Selma-äippä kainalossa. Pyysin saada Selman kyläilylle, jotta "vierotusoireet" ja ikävä Brandysta edes vähän lievittyisivät. Ja oikeastaan Selmasta on ollutkin tosi paljon iloa! Ei oo enää niin tyhjä olo, kun on joku jonka kanssa käydä lenkillä, joku joka odottaa iloisena kotona ja jota voi helliä mielin määrin. Selma onkin todella hellyydenkipeä tapaus. Selma on ollut todella kiltti ja rauhallinen. Lenkilläkin Selma on tosi rento, toisin kuin Brandy saattaa välillä stressata kaikkia hassuja juttuja.

Silti kovasti toivoisimme Brandy-neitimme olevan jo kotona. Milloin se päivä koittaa? Huoooh... <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)