28. helmikuuta 2011

Perjantaita odotellessa!

Perjantaina odotus vihdoin palkitaan; palleroisemme kotiutuvat vihdoin ja viimein! <3 Iiik, mä oon niin fiilareissa. Aivan ikuisuudelta tuntui tuo odottelu ja nyt se on vihdoin ohi. :) Enää neljä päivää jäljellä... Ainii, Teemuhan ei hirveesti osallistunut tähän Paten nimen valitsemiseen, joten nyt hän on ristinyt Paten lempinimeksi "Tapio"! En tajua, mistä hän tuon repäsi, mutta silti puhuu koko ajan "Tapiosta". Aika huvittavaa... Mutta paras ois Teemunkin alkaa tottumaan tuohon Pateen vähitellen. :D

Brandyn vauvat sairasteli viikonloppuna rajua vatsatautia. Pikkuiset kävivät lääkärissä ja saivat lääkkeitä. Nyt onneksi voivat jo huomattavasti paremmin! Vauvat täyttää keskiviikkona 7 viikkoa. Kuvia 6 vkosta alla olevassa linkissä.

http://looneytoonies.kuvat.fi/kuvat/D-pennut+s.12.1.11/6+weeks/

Puin blogia vähän uuteen ulkoasuun, kun tuo pinkki-teema ei oikeen sopinut enää, kun meille on tulossa äijävahvistusta taloon. Mutta pinkkiholistina en voi pinkistä ihan kokonaankaan luopua. :P Päätin pitää blogin osoitteen ja otsikon samana, vaikka ne eivät Pateen liitykään. Mutta meidän tarinahan on aikoinaan Bridgetistä lähteny ja tuo nimi on mielestäni oikein osuva (siitä elokuvasta), niin se jääköön tällaiseksi. Ja onhan Brandy ehdottomasti päästara, kun hän on meille tuon Patenkin pyöräyttänyt. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)