20. elokuuta 2012

Mätsärimenestystä: SIN2! :)

Perjantaina pakkasin kamat reppuun ja lähdin viettämään vkonloppua siskon luokse. Lauantai-aamuna lähdimme Lohjalle mätsäriin. Jee, tämän vuoden ensimmäinen mätsäri ja ylipäätänsä näyttely. :) Päätimme siskon kanssa, että otamme ainoastaan Zorron ja Brandyn mätsäriin, sillä kieltämättä noissa näyttelyissä on hiukan hankalaa olla, mitä useamman koiran hihnoja joutuu pitelemään. :P Hemppa on niin kalkkunan näkönen (eli karvaton) tällä hetkellä ja Brandy puolestaan aikas hyvässä turkissa, niin ajattelin että Brandy saattaisi ulkonäön puolesta pärjätä. Ehkä. :> Ja siks toisekseen Brandy on menossa ensi kuussa ryhmänäyttelyyn Turkuun, joten Brandy kaipaa tällä hetkellä enempi näyttelytreeniä.

Zorro meni pentuluokkaan ja Brandy tietysti pieniin aikuisiin. Pentuja oli 27 ja pieniä aikuisia yli 20... En muista tarkkaa lukemaa. Ystäväni Vilma tuli myös mätsäilemään Hulk-poitsunsa kanssa. Hulk on rodultaan beauceron ja meni isojen aikuisten luokkaan.

Meidän parina kehässä oli vissiin joku spanieli. Brandy seisoi ja liikkui tosi hienosti, ainakin mun mielestä. Pöydällä neitiä jännitti hiukan... Mutta sitä osasinkin odottaa. Meidän tuomari oli kyllä super-mukava! Hän näki todella paljon vaivaa tuossa pöydällä, kun näki että koiraa jännittää. Hän sanoi, että ollaan tässä sitten hetki pidempään, että pahin jännitys häviää... Hän silitti, syötti nameja ja höpötteli rauhallisesti Brandylle. Ihan sikahyvää treeniä, oon niin tyytyväinen! Tuomari sanoi, että olimme tosi tasavertainen pari sen spanielin kanssa ja päätös oli kuulemma vaikea... Olimme Brandyn kanssa sinisiä. Mutta olin todella tyytyväinen Brandyn esiintymiseen, jeiii. :) Zorro oli myös saanut pentujen kehässä todella hyvää pöytätreeniä, vaikka hän osaakin jo siinä niin reippaasti seistä. Zorro oli punainen.

Oli muuten ihan pirun kuuma päivä! Sinisten kehässä huomasin, että Brandy oli aiiivan naatti. Yritin ihan hirmuisasti tsempata Brandya ja kyllä hän vaan jaksoi niin hienosti siellä törpöttää. Piti vielä pyörähtää kehän ympärikin muitten osallistujoitten kanssa... Ja me päästiin neljän parhaan joukkoon Brandyskän kanssa! JEEES! Sitten piti vielä seistä tovi, kun tuomari teki päätöksiään ja lopulta siinä oli enään Brandy ja mäyräkoira. Tuomari pisti meidät pyörähtämään vielä kerran kehän ympäri ja sitten tuli päätös, että olimme kakkosia. Ai vitsit, että olin ylpeä Brandysta!!! 10 kk kehätaukoa (viimeksi ollaan siis käyty erkkarissa) ja näin hyvin neiti B vetäsi. Jee, jee, jee. :) Saatiin taas yksi pysti ja ruusuke lisää vitriinikaappiin. Lisäksi saatiin puruluu, koiranameja, ihmisnameja ja 5 euron lahjakortti eläinkauppaan. Zorro ei sijoittunut punaisten kehässä... Mutta ihan parhaiten meni ystäväni Hulk-poitsulla: Hän oli PUN1 ja BIS2! Onnea Vilma & Hulk! Todella hienoa. :)

Ainii, Brandy kävi kokeilemassa myös nakinsyöntikisaa... Brandyn aika oli 18,6 sekuntia. Ei ihan päästy niin hyviin aikoihin, kuin mitä nuo isommat koiruudet veti, mutta musta toi oli ihan ookoo aika. ;) Hulk taisi vetää sen nakkiradan jossain 9 sekunnissa, Zorrolla meni 42 sekuntia. Zorro oli ihan pihalla siellä nakkiradalla, vaikka yleensä se koira on aivan hirrrveä ahmatti-possu. :D Todella outoa...

Illalla "juhlistettiin" Brandyn voittoa ja hienoa ilmaa grillailemalla ja saunomalla. Uimassakin kävin pari kertaa. Vielä on kesää jäljellä... ;)




Kuvat: Vilma Lehtinen-Lindström

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)