29. marraskuuta 2010

Tytsit lähtee kyläilemään

Pari seuraavaa päivää on buukattu "kotimaan matkailua" varten. Huomenna hyppäämme Brandyn kanssa junaan ja lähdemme tapaamaan ystävääni ja siskoani. Keskiviikkona matka jatkuu äipän luo. Brandy onkin opetettu kulkemaan julkisissa ja autossa ihan vauvasta lähtien. Harjoittelu varmasti tuotti tulosta, sillä Brandy on aivan mainio matkakaveri. Hän ei ole moksiskaan matkustelusta eri kulkuneuvoilla. Pientä koiraa on muutenkin mukavempi kuljettaa paikasta A paikkaan B, kun Brandykin mahtuu tarvittaessa kainaloon tai syliin.

Odotan innolla siskoni perheen uuden karvaisen tulokkaan tapaamista; pikkuinen Otto-herra (Star Of Life Antoria) lensi tänne Puolasta saakka ja on syntynyt heinäkuun lopussa. Niin ja huomenna katsotaan osaiskos sisko antaa yhtään kommenttia siitä, että voiskos neitimme olla mahdollisesti paksuna. Minkäänlaisia "oireita" ei toistaiseksi ole ollut, mutta tisukat ovat saattaneet ehkä hitusen muuttua punaisemmaksi ja isommiksi. Tosin Teemu oli tästä asiasta aivan eri mieltä.

Ainii... Voin tässä vähän myös fiilistellä silleen, että jeejeejee! Sain tänään tietää, että pääsin Haaga-Heliaan opiskelemaan tietojenkäsittelyä. Opinnot alkaa tammikuussa. Tää on mulle tosi tärkeä juttu ja olen niin happy. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)