14. joulukuuta 2010

Iltani piristys

Siskoni lähetti eilen illalla mulle sähköpostia, jossa oli Brandyn terkut mammalle, että hyvin pyyhkii! Sähköpostin liitteenä oli kuva ja video, jossa Brandy esittelee ylpeänä uutta "ystäväänsä". Alla on siis se eilinen kuva, jonka sain.


Tuo siskon meili kyllä piristi mukavasti iltaani. :D Brandy oli rakastunut tuohon leluun aivan täysin ja ominut sen kokonaan itselleen. Hän oli myös jaksanut vinguttaa sitä melkoisen tovin... Hmm, kuullostaa aika tutulle... Neitimme on muistaakseni täällä kotonakin vinguttanut leluja aiiika piiitkäään! :P Brandylla on samantapainen kettulelu, joka on Brandylle kovin rakas. Kettu-parka on joutunut kokemaan kovia; sillä on reikä kyljessä, siltä on nypitty karvoja ja häntäkin on melkein lähtenyt irti. Kettu myös tuoksahtaa aika aromikkaalta, sillä se on aika moneen otteeseen uinut Brandyn kuolassa. Olen hiplannut noita leluja (jota Brandy kantaa tuossa kuvassa) useaan kertaan eläinkaupoissa. Arvasin ihan oikein, että Brandy varmasti tykkäisi tuollaisesta lelusta... Ehkäpä joulupukki tuo Brandylle semmoisen?! ;)

Olen vähän hassu, mutta halusin paketoida kaikki Brandyn lahjat. Aika turhaa?! Tällä hetkellä näyttää siltä, että pukki tuo Brandylle kolme pakettia, mutta voihan olla, että niitä tulee lisääkin...


Ja tässä kuvia siitä Brandyn rakkaasta kettulelusta. <3


Brandy siis tykkää useimmiten tuhota lelunsa. Tuo liilan värinen narukasa oli pari päivää ennen kuvan ottamista semmoinen köysilelu, jonka Teemu-pappa oli juuri ostanut Brandylle. Brandyn ilme on just sen näköinen, että: "Hahaa, sainpas silputtua tämänkin!" :)


Välillä pitää vähän relatakin, jotta jaksaa taas riehua... Mukaan alla olevaan kuvaan ovat päässeet kärsimysten kettu, entinen narupallo eli nykyinen lankakasapallo ja Ikeasta ostettu hiiri, jolta lähti sattuneista syistä häntä ja viikset irti.


Asiasta kukkaruukkuun; sain kuulla, että tällä hetkellä neidillemme maistuu ruoka oikein mainiosti. Isossa koiralaumassa on pakko syödä silloin kun sapuskaa on tarjolla, muuten murkinat menee parempiin suihin. Kotonahan ei ole kiire minnekään. Brandy oli kuulemma löylyttänyt muutamaan otteeseen siskopuoltansa, Siiriä. Sen jälken hän oli liittoutunut terroristi äitinsä, Selman, kanssa yhdessä Siiriä vastaan. Illemmalla neitiä olikin sitten väsyttänyt ihan kunnolla. Jos nyt noita terrorisointi episodeja ei lasketa, niin muuten neiti on käyttäytynyt kylässä kiltisti. Ei oo helppoo olla odottava äippä, kun hormoonit hyrrää ja kauhee väsymyskin iskee aina välillä! :) <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)