24. joulukuuta 2010

Jouluterveiset


Jonna, Teemu ja Brandy toivoo kaikille oikein ihanaa Joulua
ja mahtavaa Uutta Vuotta 2011! :) <3

Meikäläinen odottaa Joulua joka vuosi ihan innolla. Joulu on mielestäni yksi parhaimmista juhlapäivistä! Saa kokea antamisen ja vastaanottamisen riemun, saa syödä ihania ruokia ja saa vain olla rauhassa ystävien ja perheen kanssa. Eipä sitä muuta tarvita.

Tänään käymme Teemun vanhempien luona syömässä ja huomenna sitten mun vanhempien luokse. Samalla reissulla käydään myös siskon luona. Voi vitsit, että odotan iltaa innolla, ihan ku lapsena! Pääsee syömään kinkkua ja muita herkkuja... Ja josko pukkikin eksyisi kylään?! Ainakin Brandylle on paketteja. :)

Käytiin tosiaan pyörähtämässä Tukholmassa viime viikolla ja lauantaina olin siskoni luona hoitamassa koiruuksia. Siskoni oli tosiaan näyttelyreissussa Liettuassa ja Brandyn veljestä, Eetusta (Looney Toonie's Bachelor), tuli Liettuan muotovalio! Ihan mahtavaa, onnittelut Eetulle ja siskolleni! :) Sunnuntaina tulimme Brandyn kanssa kotiin.

Brandyn paino 7,4 kg!

Brandy on kyllä voinut todella paksusti ja tisut ovat paisuneet aikalailla. Brandysta näkee, että hänellä on vähän tukalat oltavat ja hänen on vaikea löytää mukavaa köllöttelyasentoa. Niin ja Brandy tuhisee ihan hirveesti! :D Voi, voi... Raukka ei tiedä, että olotila tuosta vaan pahenee. Brandyn ruokahalut ovat palanneet ja nyt hän varmaan söisi vaikka kokonaisen hevosen, jos saisi. Heti kun jossain rapisee ja kolisee, niin Brandy on ensimmäisenä paikalla. Brandy on myös ollut todella väsynyt ja hellyydenkipeä; koko ajan pitäisi olla rapsuttelemassa ja hän tulee öisin viereen nukkumaan, mitä hän tekee vain tooodella harvoin. Brandylla on myös ollut vatsa hiukan löysällä. Ei nyt varsinaista ripulia, mutta kakka on hiukan pehmeämpää, kuin normaalisti. Tämäkin varmaan johtuu vauveleista?! Eilen meinas pariin kertaan jäädä mamman monttu auki pahemman kerran; Brandy söi omaa kakkaansa! Ööö, viimeksi neiti on tehnyt tuota pentuna. Kyllä mä tiesin, että odottavilla äideillä on mielihaluja ja kova nälkä, mutta kakka... Hyyyi...

Näillä näkymin Brandy menee siskoni luo "pysyvästi" jo Uutena Vuotena, koska Brandy pelkää raketteja ja pauketta... Niin ja silloin Brandyn laskettuun aikaan on enää pari viikkoa. Pennut pitäisi siis syntyä viikolla 2. Nyt täytyy vaan viettää laatuaikaa rinsessan kanssa ja nauttia yhdessä näistä "viimeisistä" päivistä ennen lähtöä. Tulee kova ikävä! <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)