17. toukokuuta 2011

Helmin hassuja kohelluksia

IHANAA, JELLONAT, IHANAA!!!


En oo todellakaan mikään urheilufani, eikä lätkäkään yleensä kiinnosta pätkän vertaa, mutta kun Suomi pääsi fiinaaliin Ruotsia vastaan, niin lupauduin katsomaan Teemun kanssa ensimmäistä kertaa koko matsin alusta loppuun. Mä oon aina ollut sitä mieltä, että jotain merkittävää Suomen voittoa pääsee todistamaan vaan kerran tai pari elämässä. Olin siis ihan varma, että Ruotsi jyrää jälleen kerran Suomen. Kolmannessa erässä, kun Suomi rupes niitä maaleja lätkimään, niin oli se vaan kerrankin myönnettävä, että kyllä Suomi taitaa tällä kertaa voittaa. :) Ja tottakai fiilikset oli aivan mahtavat, kun tämmöistä tapahtuu niiiiin harvoin!!! Mä oon ainakin ihan meiningeissä mukana ja pitkästä aikaa voi huutaa HYVÄ SUOMI!!!

Anyway, sitten koiruleihin. Tai oikeastaan Helmiin. ;) Oon tässä jonkin aikaa listannut hauskoja kohelluksia, joita meidän Helmi-tyyppi on saanut päähänsä. Tässä siis muutamia juttuja...

Tästä on jo muutamia viikkoja aikaa, mutta Helmillä oli yks ilta (jälleen kerran) hirvee adhd-kohtaus päällä eli hän riehui ja kaahasi pitkin kämppää. Kesken kaahauksien neiti vaan pomppas kevyesti sohvalle! Neiti ei tainnut sitä itse hokata ollenkaan, vaan alkoi kaapimaan sohvaa ja tekemään siihen nukkupaikkaa. Itellä kyllä jäi vähän monttu auki, kun niin se pieni vaan maasta ponnistaa. Ei Helmi sinne sohvalle muuten pääse, ellei sillä tosiaan ole se adhd-kohtaus päällä. Välillä Helmi myös pomppaa meidän sohvapöydän toisen tason päälle, kun Brandy jahtaa häntä. Siellä on hyvä paikka lymyillä ja Brandya tietysti ottaa päähän, kun ei pääse löylyttämään Helmulaista. :D


Meidän Helmulainen tykkää välillä katsoa telkkaria. Siis ihan oikeesti istuu telkkarin eteen ja katsoo sitä jonkin aikaa. Varsinkin jos on paljon kirkkaita värejä ja omituisia ääniä. :) Eräänä yönä kattelin töllöstä jotain kauhusarjaa ja valot oli tietty pois päältä. Helmi ihmetteli töllöstä vilkkuvia valoja ja sitten sieltä kuului vielä kauhun kiljahduksia. Helmulainen säikähti ohjelmaa niin kovasti (vaikka töllö ei todellakaan ollut kovalla), että juoksi sohvan taakse piiloon. Hän ei millään meinannut uskaltaa tulla sieltä pois, kurkisteli ja kuunteli vaan ihmeissään telkkaria. Väsymys kuitenkin voitti pelon ja jonkin ajan kuluttua neiti uskaltautui raahaaman pyllynsä omaan pehkuunsa, joka on töllön vieressä.

Helmi on aika hyvin oppinut pidättämään yön yli tarpeitaan, mutta yks aamu (klo 4:30) heräsin siihen, kun Helmi kömpi punkastaan vääntämään jööttiä. Kyllä, mun alitajunta on jotenkin ohjelmoitu heräämään siihen, kun Helmi herää tarpeilleen. :D Anyway, Helmi meni kakalle ja päätti sitten kakata ihan joka puolelle kämppää. Enkä yhtään väritä tätä tarinaa. Neidillä on sama tyyli, kuin mutsillaan, että koskaan ei voi kakata yhteen paikkaan vaan samalla pitää aina kävellä. Tällä kertaa neiti sitten veti rundia pitkin kämppää ja kakkanapuroita tipahteli ihan joka puolelle. Kyllä siis ennenkin napuroita on aina tipahdellut minne sattuu, mutta tää oli jo aika kympin suoritus! Btw, yhdessä vaiheessa neidin lempi kakkapaikka oli meidän sängyn alla. Sieltä oli jokseenkin hankala aina niitä pökäleitä siivota. Pointsit kyllä tosta mielikuvituksesta neitosellemme! Luojan kiitos, Helmi on sentään lopettanut oman kakkansa syönnin... Tosin mutsillensa se näyttää välillä vielä maistuvan.

Helmi tykkää Wii Fittailla...


...ja syödä nakkeja. :D Tämä nakkilelu on itseasiassa Brandyn vauva-ajoilta. Se on yksi semmoisista leluista, joilla Brandy ei ole leikkinyt ollenkaan. Oletin, ettei Helmikään siitä välittäisi, mutta aina silloin tällöin Helmulainen käy tämän nakkiketjun tuolta lelukorista kaivamassa. Itseasiassa Helmi on leikkinyt monella sellaisella lelulla, jolla Brandy ei ole koskaan leikkinyt. :)


Päätin alkaa totuttamaan Helmiä kevythäkkiin tulevia näyttelyitä varten. Laitoin Helmin punkan häkin sisälle, jotta neiti tuntisi olonsa mukavaksi ja kotoisaksi häkissä. Neiti omaksui aika nopeasti häkin pesäkseen ja tykkää koisia siellä. :) Toivottavasti neiti tajuaa myös näyttelyissä, että tuo häkki on semmoinen mukava ja turvallinen paikka, missä voi rauhoittua. Brandylla en tajunnut tämmöistä "koulutusta" tehdä. Sen takia varmaankin Brandy ei oikeen osaa tuolla häkissä rauhoittua. Tosin nyt kun häkki meillä tuossa olkkarissa on koko ajan, niin Brandykin käy siellä aina välillä nukkumassa. Toivottavasti Brandykin vähän "tottuisi" tuohon häkkiin paremmin. :)


Teemu on saanut nauttia kesälomastaan yli viikon ajan ja päätimme lähteä uudestaan risteilylle. Lähtö on ylihuomenna, jeiii! :) Meillä oli tosi hauskaa siellä Tallinnan risteilyllä, mutta ne menevät niin nopeasti ohi. Lisäksi Ruotsin laivalla on paremmat safkat. :P Siispä suuntaamme kohti "tuttua ja turvallista" Stokista. Risteilyihin, varsinkaan Tukholman risteilyihin, ei voi koskaan kyllästyä! Tällä kertaa koirulit menevät siskolle hoitoon. Viime kerralla oli kyllä tosi huojentavaa saada paussia koirista ja raksujen jälleennäkeminen oli ihanaa. <3 Nyt kerkeää tulemaan ikävä jo kolmen päivän ajan. Sitten on taas hetken uutta puhtia täynnä. ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)