26. toukokuuta 2011

Rokotukset ookoo

Laivareissu tuli ja meni. Harmi, kun ne ovat joka kerta liian lyhyitä. Mutta kivaa oli! Syötiin vähän turhankin hyvin ja shoppailtiin kaikkea mukavaa. Oikein leppoisa reissu. :) Hitto, kun botskilla ei ollu paljo yhtään svenssoneita. Meillä meinaan oli Teemun kanssa hienot paidat päällä ja paperituttejakin ois löytyny repusta... ;)





Koirilla oli kuulemma ollut oikein kivaa siskon luona tuon meidän reissun aikana. Olivat "bilettäneet" melkeen ympäri vuorokauden, joka päivä. Hahaa, YLLÄRI! Mä menin siskon luokse kyläilemään botskireissun jälkeen ja heitin talviturkin menemään. :D Lauantaina papski tuli hakemaan ja oli siis koiruuksillakin kotiinlähdön aika. Tosin ajelimme suoraan Temen porukoitten luo kyläilemään. Neitokaisemme olivat niin väsyneitä, etteivät jaksaneet riekkua herra Paten kanssa melkeen ollenkaan. Sitten vielä seuraavanakin päivänä neidit potivat doggy hangoveria, olivat siis aivan koomassa.

Nyt on muuten vihdoin rokotukset kunnossa! Käytiin tänään (siis keskiviikkona, vaikka postaus on torjantain puolella) Helmulaisen ja Mr. Paten kanssa hakemassa rabies piikit pyllyyn. :P Helmi sai vihdoin passinkin, mutta eläinlääkäri oli kiireessä unohtanut merkata rokotukset passiin. Huomattiin tämä vasta kotona ja piti lähteä piipahtamaan lääkärissä uudestaan. Asemalla oli kyllä melkoinen härdelli päällä. Yksi ell paikalla ja hirveä ruuhka! Mekin pääsimme piikille puoli tuntia myöhässä aikataulusta. Asemalla oli kyykäärmeen pureman saanut koiruli, joka ilmeisesti hiukan ruuhkautti tuota menoa. Ell-täti kertoi, että viime päivinä vastaanotolle on tullut monta kyykäärmeen puremaa koiraa. Ja juuri kun olimme lähdössä pois, niin seuraava puremapotilas kiikutettiin paikalle. Ihan kamalaa. Hyi, että mä vihaan käärmeitä yli kaiken! :/

Painot

Helmi 4,0 kg
Pate 4,3 kg


Btw, Helmillä on nyt hieno valkoinen rivi pysyviä hampaita edessä ylhäällä. :) Toisin kuin Patella ne leegot vasta heiluu, eikä ainakaan vielä nähty uusia hampaita puskevan läpi.

Anyway, nyt kun on rokotukset kondiksessa, niin alkaa olla jo kova himo päästä harjoittelemaan mätsäreihin Helmun kanssa. :) Ja koirapuistossakin ois kiva päästä piipahtamaan. Treenii, treenii... Toi tän päivän piikkireissu oli kyllä hyvää harjoitusta, kun pieni odotuskoppi oli täynnä koiria ja ihmisiä. Tällä kertaa kaikki koirat oli vielä isoja. Ei Helmu niitä lämmennyt haistelemaan, mutta toisaalta ei hän niitä pelännytkään. Paitsi silloin, kun ne hauvat kävi vähän "kuumana" siellä. Meillä kun oli siinä aikaa odotella vuoroamme, niin harjoteltiin siinä pienessä odotuskopissa seisomista näyttelyitä varten. Helmi on ihan luonnonlahjakkuus! Tosi hyvä vielä, että neiti on niin ahne herkuille. Hän tekee, mitä vaan, että saa namin. ;) On Helmi reipastunut selvästi, ettei ole kakat housussa enää läheskää niin paljoa, kuin ennen. Mutta vieraita kohtaan (koirat ja ihmiset) on vielä aristeleva. Ja tässä vähän "asiasta poiketen" voin mainita, että Brandynkin raivostuttava käyttäytyminen tuolla ulkona on taas oudosti loppunut?! Jo pari viikkoa mennyt aivan mainiosti, välillä käytetään namuja ulkona ja välillä ei. :)

Meidän neitokaisten masut ovat olleet nyt ihmeen hyvässä kunnossa! *Koputtaa jälleen kerran puuta* Kokeiltiin tosiaan antaa ruokaa ilman piimää, mutta sillä ei ollut mtn positiivista vaikutusta masuongelmiin. Syy tuohon masun löysäilyyn on tainnut olla hyvinkin runsas heinän mutustaminen. Helmi nyt on vielä semmonen imuri, että vetää ihan kaikkea muutakin tuolta maasta, kuin vaan heinää. :/ En edes tiennyt, että heinä aiheuttaa masuvaivoja, ennen kuin sisko siitä mainitsi. Nyt ollaan oltu enemmän kärppänä tuolla ulkona, että eivät mutustele sitä ihan koko ajan. Ennen ei oikein olla siitä välitetty, kun en tiennyt siitä olevan mitään sen kummempaa haittaa... Mutta katellaan. Jos näin hyvänä masut pysyvät, niin sitten ruokaakaan ei tarvii vaihtaa.

P.S. Helmillä oli tänään niin hirvee adhd-kohtaus, että se loikkas meidän sängylle! Ja meidän sänky on oikeesti tosi korkea. :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)