24. heinäkuuta 2011

Jänskättää!!!

Ollaan Helmin ja Brandyn kanssa oltu tänä viikonloppuna siskoni luona. Sisko on Latviassa näyttelyreissussa, joten minä pidän huushollin pystyssä ja kattelen koiruuksien+kissojen perään. :) Heidän pitäisi kotiutua reissusta ensi yönä.

Nyt en kyllä meinaa enää pysyä pöksyissäni mitenkään... Huomenna meinaan viemme Brandyn ultraäänitutkimukseen, josta sitten toivottavasti selviää, että onko Brandyn masussa vaaveja! Iiiks. <3 Mitään kummoisempia merkkejä ei ole ollut, paitsi että siskoni urokset olivat hyvin kiinnostuineista Brandyn "tuoksuista" ja yrittivät astua häntä. Tämä sama juttu kävi viime kerrallakin. ;)

Btw, Brandy on ollut ihan sekoboltsi ja harvinaisen raivostuttava... Taas vaihteeksi!!! Tai siis kotona Brandy on ollut tosi kiltti, mutta neiti B taisi vaihtaa JÄLLEEN vapaalle, kun pääsi tänne siskoni luo kylään. Brandy räkyttää IHAN KOKO AJAN kaikille rasahduksille ja ties mille peikoille puskissa. Huoh. Jopa Helmikin katsoo mutsiaan ihan kieroon, ei täällä kukaan ymmärrä mitä sen ämmän päässä liikkuu. Muut nukkuu, niin yks bimbo haukkuu kun kuulee, että radiossa kiekuu kukko! Hohhoh, pitäisköhän itkeä vai nauraa... Voi olla, että kotona nukutaan taas pari päivää putkeen. :P

Palailen ultratuloksista joko huomenissa tai ylihuomenissa! Pitäkee peukkuja. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)