28. heinäkuuta 2011

Ultraäänitutkimus ja näyttelylöpinää

Ei pitäis koskaan mennä lupailee, että päivitän kuulumiset "huomenna tai ylihuomenna" jne. Ei ne lupaukset koskaan pidä. :D Noh, omaks ilokshan mä tätä kirjottelenkin, jotta jonain päivänä voin nauraa kaikille vanhoille kohelluksille. Ehkä tätä joku käy joskus lukemassa, ainakin muutamat ystävät, niin se on sit vaan plussaa. :)

Sitten asiaan; käytiin Brandyn kanssa siellä ultrassa ja arvatkaapa mitä... Brandyn masu oli ihan tyhjä! :( Eläinlääkäri-setä sanoi, että siellä ei ollut edes pissaa tai kakkaa. Voi hitsin pimpulat, kun kerkesin jo vähän innostumaan. Brandyhan ois aika varmasti saanut synnyttää ja olla pentujen kanssa täällä kotona! Se ois ollu niin jänskää. Voi höh, ei voi muuta sanoa. Tosin olihan tää vähän niinku arvattavissa, kun neidillä ei ole ollut niin huomattavia merkkejä, kuin viime kerralla.

Eilen oltiin Helmulaisen ja Rockyn kanssa mätsäilemässä Helsingissä. Kummatkin oli SIN, ei sij. Joo, ei se meidän voittoputki kestänyt pitkään. Ja niinhän mä totesinkin, että se oli vaan jtn aloittelijan tuuria. :P Nyt meidän suurimmaksi ongelmaksi noissa näytelmissä on syntynyt ihan hirmuinen veto ja maan haistelu ravatessa. :/ Ollaan käyty Helmin kanssa mätsäilemässä AINAKIN 6.7. ja 9.7. ja 20.7. + muut kerrat, joista oon postaillut aikasemmin. Tuntuu, että missään muualla ei tuukaan enää pyörittyä kuin mätsäreissä. :D Ei siinä mitään, mä kyllä tykkään niissä käydä, mutta tässä alkaa menemään jo laskuissa ihan sekasin. Anyway, Helmi on osoittanut edistysaskelia pöydällä seisomisen suhteen. Nykyään neitokainen suostuu siis seisomaan pöydällä(!!!), ennen hän pisti aina perseen alas ja haki turvaa minusta. Eilen neiti seisoi pöydällä ihan reippaasti, kunnes tuomari meni taakse kopeloimaan. Silloin neiti meni vähän "p***ajäykäksi", mutta muuten ookoo. En nyt tarkoita, että pöydällä menisi aivan täydellisesti, mutta siis edistystä on tapahtunut! Eli siis tuo ravaaminen on vaihtunut meidän suurimmaksi ongelmaksi. Yritin eilen saada kaikin(?) keinoin neidin tajuamaan, että vauhtia pitäis hidastaa, mutta viesti ei mennyt perille. Yritin kiinnittää huomion kimeällä ja kuuluvalla äänellä, heiluttaa namia nenän edessä, pysähtyä... Eih, ei auta, ei... Niin ja jos neiti ei sitten vedä, niin sitten hän menee nenä kiinni nurmikossa. Hän on selkeesti tajunnut, että sieltä saattaa aina välillä löytyä muiden kilpailijoiden tiputtamia ihania namusia. Huoh. Mitä mä teeen??? Aateltiin alottaa Helmin kanssa näyttelykurssi (3 krt), joka alkaa elokuun lopussa. Pitäis vaan keksiä jostain rahat siihen! Ja siinä vaiheessa kun olis rahaa, niin kurssi on varmaan jo täpötäynnä. :/

Brandy muuten teki comebackin kehään yli vuoden tauon jälkeen! Oltiin siis koko porukka (eli minä, Teme, Brandy ja Helmi) mätsäilemässä Vantaalla 6.7. Helmi oli tuona päivänä PUN, ei sij. Vähän jänskätti Brandyn puolesta, kun oli tosiaan niin pitkä tauko näytelmistä. Ihan turhaan kuitenkin jänskätin, sillä neiti käyttäytyi kuin unelma ja kaikki "näyttelytaidot" oli selkeesti vielä muistissa. <3 Teemukin totesi, kun piti Brandya kehän laidalla, että: "Täähän seisoo, vaikka ei pyytäiskään." :D Brandyn parina oli toinen sheltti. Tuomari sanoi, että oli vaikea valinta, mutta me oltiin sinisiä. Noh, sinisten kehässä meni kuitenkin paremmin kuin hyvin ja sijotuttiin kakkoseks. Jee! Pienten aikuisten luokassa meinaan oli yli 40 koiraa, joten tosi hyvä suoritus. :)

Nyt kun Brandy ei ole paksuna, niin ilmoitin hänet ja Helmin shetlanninlammaskoirien erkkariin, joka on Lohjalla 1.10. Brandy on tehnyt niin hienoa turkkia koko kesän, että nyt saattais olla jtn saumaa. ;) Niin ja Helmin kanssa ollaan menossa pentunäyttelyyn, joka on Helsingissä 14.8. Sinne pentunäyttelyyn on muuten tulossa koko Brandyn pentue. :) Tässä ois vielä muutamat mätsärit ennen "oikeaa koetusta", toivottavasti päästään vielä Helmun kanssa treenailemaan. Brandynkin vois vielä käyttää mätsärissä ennen tota erkkaria.

Jahas, saas nähdä innostuisko sitä lähtee mökille tänään. Eipä oo tullu käytyä tänä kesänä ollenkaan! Mamman mussukat ainaki tykkäis... :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)