14. heinäkuuta 2011

Helmi 6 kk! Ja ei niin juhlavat tunnelmat...

Huh, hirveet helteet!!! Ei oo paljoo jaksanu hikoilla tässä koneen ääressä. Taas ois vaikka mitä kerrottavaa, mutta niistä postailen joku toinen kerta.

Helmi täytti tiistaina puoli vuotta! <3 Jälleen kerran täytyy todeta, että niin se aika vaan menee. Nyyh. Meillä onkin ollut tosi juhlavat tunnelmat täällä; Helmi ja Brandy ovat parin viikon sisään olleet useamman kerran vatsataudissa. Mä oon niin kypsä tähän!!! :( Tää ripulirumba menee aina saman kaavan mukaan; Helmi tulee ekana kipeeks ja Brandy about päivän viivellä perässä. Brandylla ollaan saatu tuo ripuli tosin hyvin kuriin "kotikonstein", samoin Helmillä myös saatu vähän masua rauhoittumaan paastoamalla ja Canikurilla. Helmillä on silti jo pidemmän aikaa ollut masu löysällä. En edes muista milloin viimeksi Helmiltä olisi tullut kovaa kakkaa!

Tässä ollaan pähkäilty päät puhki, että mikä hitto nyt on ongelmana. Yhdessä vaiheessa syötettiin koiruuksille aika paljon NEU:ta, se voi toki olla yksi syy ripuliin. Sitten lopetettiin NEU:n antaminen ja silti masuvaivat jatkuivat. Tai siis silleen, että välissä oli aina pari OK päivää ja sitten taas jatkui. Neitokaiset eivät ole viime aikoina syöneet pihaltakaan mitään ruohoa tmv. Sitten tuli mieleen, että voisko noilla olla matoja? Helmi silloin yhdessä vaiheessa söi tuolta pihalta ihan hirveesti ruohoa, pupun papanoita jne. Sitten taas mietin, että voisko se sittenkin olla vaan joku todella sitkeä vatsatauti, kun se tulee tommosina aaltoina... Että ensiks Helmi sairastuu ja sitten Brandy perässä. Niin ja jos Brandy on tiineenä, nii sillon on normaalia, että sattaa olla masu löysällä. En tiiä, mutta tosi raivostuttavaa tää on. Tiistaina (just hienosti 6 kk kunniaks) Helmillä alkoi taas ihan kunnolla tulemaan ripulia, eikä se ole yhtään hellittänyt. Brandyllakin on masu löysällä, mutta ei läheskään niin pahasti kuin Helmillä. Tänään aamulla Helmi oksensi joka kerta, kun kävi juomassa. :/ Lisäksi neiti ei ole ollut yhtään oma itsensä, eli ei yhtään semmonen ärsyttävä adhd-tapaus. Niin ja kyllä neidistä näkee, että hänellä on paha olla, kun koko ajan vaihtaa levottomasti paikkaa ja kävelee pitkin kämppää.

Niinpä päätettiin Teemun kanssa varata Helmille aika tohtorin vastaanotolle. Saatiin aika tälle illalle klo 19. Mulla on niin paljon kysymyksiä mielessä, toivottavasti saadaan vastauksia ja selvyyttä tähän asiaan. Tosi kurjaa katsoa, kun toinen on niin kipeä. Ja kohta alkaa varmaan itelläkin terveys pettämään, kun tässä ollaan samoilla silmillä menty jo kaksi yötä. Kattoo, jos huomenna jaksais postailla siitä, mitä tohtori sanoi ja miten Helmi jakselee.

Painot

Helmi 4,3 kg (+ 300 g)
Brandy 6,2 kg


Tätä meidän huolta lisäsi se, kun kävin Helmin kanssa vaa'alla ja huomattiin, ettei painoa ole tullut kovin paljoa lisää (viimeksi toukokuun lopussa punnittu). Helmi on tosi laiha, luut törröttää joka paikasta, vaikka sapuskaa uppoo kuin pieneen armeijaan. :( Rocky sentään painaa kilon enemmän! Brandy on hyvässä "lihassa" just nyt. Mutta saahan tuo meidän yh-mamma lihoa, jos on tiineenä. ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)