28. joulukuuta 2011

Joulu 2011

Onneks Joulu on vaan kerran vuodessa! Tulee syötyä (ja juotua) ittensä niin ähkyyn, että voi elämä... HUUUH. Meidän hauveleilla oli tietysti masut ihan sekasin, just sopivasti Jouluna. Niinpä emme ottaaneet neitejä mukaan, kun lähdimme aattona reissaamaan... Teme kävi ekaks heittämässä joulupukin keikan pomonsa luona, niinku viime vuonnakin. Sitten suunnistettiin äipän luo syömään ja sitten siskon luo iltaa viettää.

Joulupäivänä mentiin Temen vanhemmille syömään ja viettää iltaa. Koirillakin oli masut jo vähän parempana, niin otettiin ne mukaan. Oli niillä riemu irti, kun pääsivät riehumaan Rockyn ja Neran kanssa. :)

Oltiin näemmä oltu kilttejä tänä vuonna, samoin koirat, kun saatiin jotain lahjuksiakin.

Saatiin Iittalan Verna laseja tummansinisenä, iso Mariskooli kirkkaan värisenä, Tupperware säilytyskippo ja tarjoiluastia, kynttilä, leffalippuja, kuohuviinejä, glögiä, pähkinöitä, Finlandia marmeladikarkkeja, rahaa ja tietysti PAAALJON suklaata.

Ihanalta aviomieheltäni <3 <3 <3 sain kauan kinuamat lenkkitossut joululahjaksi. Tietysti olin niitä mukana valitsemassa ja sovittamassa, että sain mieleiset ja juuri oikeanlaiset tossut. Kyllä nyt kelpaa lenkkeillä, sainhan sen Suunnon M5 sykemittarinkin synttäri/huomenlahjaksi rakkaaltani! <3 Mulla on tässä ollut tämmönen kunnonkohotusprojekti meineillään muutaman kuukauden ajan, tosin se on tässä joulukuussa ollut muutto-, koulu-, matka- ja joulukiireiden takia paussilla.


Tuntuu niin pahalta, kun itse olen aina niin köyhä, etten kykene ostamaan mitään erikoisia lahjoja raksulleni... :S Mutta toisaalta Teemu on niiin vaatimaton ihminen! Hyvä että viitsii uusia kalsareita ittellensä ostaa, koska on aina ajattelemassa mua ensin. <3 Niinpä ostin perinteisesti sukkia ja kalsareita Temelle siellä Stokiksen reissulla. Ostin myös talvisormikkaat, jotka häneltä pöllittiin kuntosalin pukkarista... Säälittävää. Niin ja olihan se Stokiksen reissukin tavallaan lahja rakkaalleni, sillä sen reissun kustansin ihan kokonaan omalta tililtäni, ihan kaikkia ostoksia ja ruokia myöten. :)

Koirat sai lahjaksi hienon vesikupin ja Ristomatti Ratian remmin. Toi remmi on tosi makee, sitä voi käyttää pitkänä pelkästään yhdellä koiralla tai sitten vähän lyhyempänä kahdella koiralla. Kätevää! Sitten koirat sai tietysti paaaljon nameja, unohtamatta hampaiden hoitoa... Eli saatiin myös semmosta Dentisept hammastököttiä.

Pikkuset pääsi Ihan Oikeen Joulupukin syliin istumaan! Kyl on jänskää. :P


Ristomatti Ratian remmi



Uusi hiano vesikuppi


"Miks tää kuppi on tyhjä?"


Ja namuset + Dentisept


Ainii, poistin tuolta sivupalkista bloglovin' linkkimme. Se koko palvelu on ollu ihan sukka viime aikoina, puolet mun teksteistä on jääny sieltä pois. Ärsyttää, en käytä sitä enää ku on noin sukka, ja tää on vaan mun henk.koht. mielipide. Että sellasta nääs. :P

5 kommenttia:

leila kirjoitti...

Onko tuo juomakulho puuta ja posliinia vai muovia? Jos ensimmäisiä, niin aika hieno ja vois sopia meillekin. :)

Jonna kirjoitti...

Posliinia ja puuta on. :)

leila kirjoitti...

Josta seuraa seuraava kysymys, että mikähän mahtaa olla hankintapaikka? :)

Jonna kirjoitti...

Arvelin, että kys. lahja on hankittu meille VipStoresta... Ja näinpä olikin. Tossa linkki. ;)

http://www.vipstore.fi/cat/product_details.php?p=1925

leila kirjoitti...

Kiitos, laitetaanpa harkintaan.

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)