18. joulukuuta 2011

Kaikkee sekalaista höpönlöpöä

Eilen kotiuduttiin oikein mukavalta risteilyreissulta, oltiin siis Silja Symphonylla. :) Taas jälleen syötiin (ja juotiin) hyvin, käytiin shoppailemassa Tukholmassa ja nautiskeltiin vaan, kun ei ollu kiire minnekään. Joulubuffetruuat oli kyllä aika pettymys; suurin osa safkoista oli kylmiä ja/tai mauttomia. Joulukinkku oli kuitenkin tosi hyvää! Ekana aamuna käytiin syömässä erikoisaamiainen (niin kuin aina). Erikoisaamiainen ei mielestäni ole kertaakaan tuottanut pettymystä ja tälläkin kertaa suurin osa safkoista oli tosi NAMIA! Tuli tankattua kunnon satsit naamaan heti aamusta. :D Toisena iltana käytiin laivan kävelykadulla El Capitán nimisessä ravintolassa syömässä. Ollaan jo pidemmän aikaa himoittu kys. ravintolan "kapteenin miekka" nimistä annosta, joka pitää siis tilata vähintään kahdelle henkilölle. Tällä kertaa päätettiin repäistä ja ottaa se hiton miekka. Ja voi NAM, en kyllä ole pitkään aikaan syöny niin mureita ja maukkaita lihoja! Siihen tuli possun ribsejä, lammasta, härkää ja maissikanaa. Sitten vielä lisukkeeksi sipulirenkaita, grillitomaatteja, uunijuureksia, pekonipapuja, kermapottuja, lohkopottuja, maustevoita ja pippurikastiketta. MMM!!! Ihme kyllä, ton satsin jälkeen oli vielä tilaa jälkkärillekin. Teemu tilasi amerikkalaista leipävanukasta ja mä tilasin appelsiini-suklaatryffeleitä. Kummatkin oli myös aivan mielettömän herrrkullisia! Btw, mulla on hirvee nälkä kun kirjottelen tätä... Sitä ei varmaan huomaa mitenkään?! ;D




Tällä kertaa Siljalla pyöri dragshow't. Ekan illan yöshow missattiin kokonaan, koska nukahdettiin ihan helkutin ajoissa. :D Toisena iltana onneks oltiin paremmassa kondiksessa ja käytiin kattomassa se yöshow... Ja mielestäni oli kyllä tosi hauska ja viihdyttävä show pitkään aikaan! Dragartisti Jukka K imitoi mm. Lady Gagaa, Rihannaa, Amy Winehousea, Tarja Halosta, Shakiraa ja Dolly Partonia. Aivan loistavaa! Nonni, siinä oli vähän löpinää meijän reissusta.

Koiruudet oli hoidossa siskon luona meidän risteilyn aikana. Neitokaiset ovat taas olleet hyvin väsyneitä sen jälkeen, kun kävimme hakemassa ne kotiin. :P Brandy oli muuten eläinlääkärissä perjantaina. Neitokaiselta poistettiin hammaskivet, sitten vielä rokotettiin ja laitettiin lämpösirukin. Niin ja pumppukin kuunneltiin ja todettiin (edelleen) terveeksi. :) Nyt on puhtoset leegot ja raikas hengitys meidän yh-mammalla! Mä en oikeesti "tajunnut" vasta kuin hiljattain, miten paljon sitä hammaskiveä Brandylla olikaan ja että miten tärkeää on pitää huolta niistä leegoista... Varsinkin kun Brandy on nykyään tosi nirso kaikkien puruluiden suhteen. Niin että vasta hiljattain ollaan opeteltu tuota hampaiden harjausta kumpaisenkin neitosen kanssa ja kerran viikossa ollaan niitä jynssätty. Täytynee varmaan jynssätä vähän useammin... Varsinkin nyt kun vaihdetaan neitokaisten ruoka Virbacin allergiapöperöön. Sisko ehdotti ruuan vaihtoa hetkeksi toiseen, josko saatais Helmulaisen turkki kasvamaan! :P Virbacin allergiapöperö on kyllä tosi laadukasta sapuskaa, mutta se on jotenkin rasvasta siitä nappulan pinnasta. Ja nappulan koko on pienempi verrattuna Taste of the Wildiin. Niinpä sisko myös sanoi, että hampukiveäkin kertyy "helpommin" tuon Virbacin kanssa. Siispä harja heilumaan! Unohdin muuten viime postauksessa mainita, että neitokaiset kävi maanantaina puntarilla...

Painot

Helmi 5,7 kg (+ 300 g) JEEE!!! :)
Brandy 5,8 kg (sama)


Hih, sisko muuten kertoi huvittavan jutun Brandysta: neitokainen oli kuulemma käynyt siellä siskoni pihalla kusaisemassa vesilammikkoon (juu mennyt siis suoraan vesilammikkoon kuselle) ja sitten sen jälkeen vielä pokkana joi siitä lammikosta! Mmm, nam... :D OMG, mikä tonttu!


Btw, eipä muuten oo yhtään jouluiset tunnelmat, vaikka yleensä aina fiilistelen joulua ihan kybällä. Ilmat on niin masentavia ja kämppä on vielä osittain muuttokaaoksessa, niin hittoon koko joulu! Päätin, että en lähetä edes joulukortteja tänä vuonna, kun tässä on ihan tarpeeks ollu hommaa muuttolaatikoiden ja koulujuttujen kanssa. Sanoin jo Teemullekin, että tänä vuonna voitais ihan hyvin pysyä neljän seinän sisällä koko hiton joulu. Ärsyttävää kun yksi päivä menee aina siihen, kun pitäis kiertää paikasta A paikkaan B sukuloimaan ja syömään jouluruokia. Aaargh.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)