23. kesäkuuta 2011

Aloittelijan tuuria?! :) *** EDIT! ***

Oltiin taas Helmin kanssa mätsäilemässä Koivukylässä tiistaina 21.6. Helmi oli jälleen kerran todella reippaalla tuulella ja aluksi kaikki näytti lupaavalta. Oltiin taas eka pari kehässä, tällä kertaa nro 2. :P Kehässä neiti ei oikein malttanut totella... Ensinnäkin neitokainen seisoi aivan killiin ja yritin saada vähän jalkoja aseteltua paremmin, niin Helmi olikin sitä mieltä, että häneen ei saa koskea. Hohhoh. No joo, Helmi tietysti seisoi vaan enemmän killiin, niin yritin saada neidin seisomaan paremmin namilla houkuttelemalla ja vaihtamalla omaa asentoani. Mutta ei niin ei... Helmin katse oli niin liimattuna siihen namiin, että ei siitä oikeen tällä kertaa tullut mtn. Pöydällä neiti oli taas ihan jänskät housussa, mikä nyt olikin arvattavissa. Jälleen kerran meillä oli aivan ihana ja rauhallinen tuomari. Saatiin vähän vinkkejä, kuinka voidaan tavallaan "pala palalta" opettaa neitiä vieraan ihmisen kosketukseen pöydällä. Noh, sitten piti tietysti vähän pyörähtää kehässä ja Helmillä oli aivan järkyttävä meno&meininki päällä! Viime mätsärissä neitokainen osasi ravata oikein taitavasti, mutta nyt hän porhalsi niin kovaa eteen päin, että ihan kauhee huohotus vaan kuului. Ei tajua, ei ymmärrä. :D Yllättäen saatiin taas sininen nauha...

Mätsärissä vierähtikin muutama tovi, pieniä pentuja oli meinaan 30! Olin ihan varma, että tällä kertaa Helmi ei voi kyllä mitenkään sijoittua, kun on noin monta pentua. Helmi kävi ton tauon aikana moikkaamassa paria koiraa ja ihmistä. :) Ja muutaman koiran kanssa Helmi sai aivan hirveen adhd-kohtauksen, ois niin kovasti halunnut leikkiä. :D Ilmeisesti noi adhd-kohtaukset sai enimmät puhdit pois neidistä, koska sinisten kehässä neiti totteli huomattavasti paremmin, kuin siinä parikehässä. Ja oli muuten aikamoinen yllätys, kun tuomari tuli meille hihkasemaan, että ollaan jatkossa. Aivan käsittämätöntä. Sijotuttiin sitten SIN3! Jeiii... Tää on pakko olla jtn alottelijan tuuria; ollaan nyt käyty neljässä mätsärissä ja kaikissa ollaan sijotuttu. :)

*** EDIT! 28.6.11 *** Unohdin mainita, että tuomari kehui kaikkia pentuja siitä, että jaksoivat pitkän päivän/odotuksen jälkeen vielä panostaa loppukehissä. Helmissä oli tosiaan havaittavissa pientä uupumusta tuolla sinisten kehässä, mutta silti suoritus oli parempi kuin siinä parikehässä. Lisäksi joku oli tiputtanut tuonne sinisten kehän yhteen nurkkaan läjän nameja, Helmi kävi niitä VÄHÄN maistelemassa, tuomari ei tainnut juuri silloin katsoa meitä. ;)


Ainii, alotettiin nyt se pentukoulukin Helmulaisen kanssa. Se on joka maanantai, yhteensä 5 krt. Eli nyt viime maanantaina oltiin ekaa kertaa. Eka tunti oli mielestäni aika tylsä, koska osattiin jo suurin osa kaikista tempuista jne. :D Mutta toki saatiin hyviä vinkkejä kaikkeen mahdolliseen ja toki harjoteltiin myös muutamia uusia temppuja. Onhan tässä vielä 4 krt jäljellä, luulisin että seuraavat tunnit on jo vähän "haastavampia". Esitin vähän toivomuksiakin, että jos voitais jotenkin harjotella sitä vieraan ihmisen kosketusta tmv. Katotaan kuinka käy... Meidän ryhmässä on 3 pentua Helmin lisäks. Sekarotunen, berninpaimenkoira ja kultainennoutaja. Aikas jännä juttu, kun Helmi oli enemmän kakat housussa tuolla pentukoulussa, kuin siellä tiistain mätsärissä. Mut kyllä Helmi reipastui siellä pentukoulussakin loppua kohden.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)