28. kesäkuuta 2011

Peikko poistumassa, haikara tulossa?

Niin se keskikesä taas ohitettiin ja päivät alkaa vähitellen lyhenemään. :( Valitettava fakta. Meillä juhannus meni suht. rauhallisesti; aattona oltiin vaan kotona ja juhannuspäivänä lähettiin tavallaan juhlistamaan mun ja Temen seitsemännettä vuosipäivää... Tietysti laivalle, 23 h risteilylle Turusta Tukholmaan Silja Europalla. :D Aika rauhallisesti meni tuo risteilykin. Kohokohta oli tietysti lounasbuffet, nams! :P Brandy ja Helmi olivat hoidossa siskoni luona. Brandy astutettiin samalla reissulla. Iiik, nyt vaan jännäillään, että onko pikkuisia Brandyja ja Tom Tomeja (Mei Dan Ying) aluillaan. <3 Pitääkin vähän tutkailla näitä vanhoja postauksia, että milloin Brandylla viimeksi alkoi ilmetä merkkejä tiineydestä... Brandyn juoksu alkaa siis vähitellen olemaan lopuillaan. ILMEISESTI(???) myös neidin peikkoilut ovat vähenemään päin, sillä nämä viime päivät ovat taas menneet niiiiin hienosti.

Helmillä muuten tipahti suusta viimeisetkin kulmahampaat ennen juhannusta, ihan peräkkäisinä päivinä jopa. Itseasiassa noina päivinä muitakin leegoja kalahteli suusta hirmuista tahtia. :D Tarkottaaks tää nyt sitä, että meitin pikku-rinsessa on nyt virallisesti aikuistumassa?! Nyyh... Alakulmurit tipahti jo ajat sitten ja sen jälkeen ollaankin jänskätetty, että miten käy noitten hieman "hankalimpien" yläkulmureitten kanssa. Mutta onneks kävi näin, ettei tarvinnu lähteä poistattamaan niitä. Helmin leegoja on nyt tallessa ennätykselliset 7 kpl! Helmi pisti paremmaks, kuin äippänsä. :)

Eilen oltiin Helmulaisen kanssa taas pentukoulussa. Neiti oli huomattavasti reippaampi, kuin silloin ekalla kerralla. Ja itsekin "nautin" enemmän tästä kerrasta, kun oli jo vähän "haastavampia" juttuja... Ekalla kerralla opeteltiin istu, maahan, seisomasta maahan, "pupu-temppu", hännän jahtaaminen, "eläinlääkäri-ote", "kuono-ote" ja pennun rauhoituskeinot. Eilen opeteltiin sivulle, seuraa, kierrä, paikka, ei ota ja odota. Innostuin niin kovasti, että aloin Brandynkin kanssa treenaamaan seuraamista ja sivulletuloa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)