4. kesäkuuta 2011

Siuntion Match Show

Oltiin koiruuksien kanssa muutama päivä siskoni luona kylässä. Samalla reissulla kävästiin Helmin kanssa Siuntion mätsärissä (helatorstaina). Helmi oli SIN3. Helmi ei ollut ihan parhaimmillaan ja vähän taas meinas jänskättääkin, niin tuomari varmaan verotti siitä sitten... Mutta eipä se haittaa, kivaa harjoitustahan tuo oli. Eikä ihan tyhjin käsin tarvinnut lähteä pois. :)

Mentiin muuten junalla tuonne siskon luokse. Brandy matkustaa oikein mallikkaasti julkisissa, mutta itteäni vähän jänskätti, kun Helmi meni ekaa kertaa junaan. :D Ihan turhaan jännitin, sillä neiti matkusti yhtä mallikkaasti, kuin äippänsä. Ihan kuin olisi ennenkin ollut junassa. :) Ehkä Brandy näytti Helmille mallia, että ei tässä mtn ihmellistä ole...?!

Torjantai-iltapäivällä kotiuduttiin ja siitä lähtien on taas ollut kovin rauhallista täällä kotona. Neidit makaa ihan koomassa tuolla olkkarissa. :D

Helmi sai eilen illalla maistella mätsäreistä voitettuja luita...


Brandy kyttäsi vieressä toivoen, että edes murunen irtois jossain vaiheessa...


Helmi siirtyi möksäänsä nakertamaan luuta ja unohti loput toiseen punkkaan.


Niinpä odotus palkittiin! Brandy sai pöllittyä yhden luun Helmiltä. :P Yleensä se on just toisin päin... Eli Brandy hamstraa kaikki luut itselleen ja ei osaa päättää, minkä niistä söisi ensiksi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)