24. elokuuta 2011

Brandyn kanssa mätsäreissä ja Helmin kanssa näyttelykurssilla

Käytiin viime viikon keskiviikkona ja torstaina mätsäröimässä Brandyn kanssa. Kummassakin mätsärissä pieniä aikuisia sattui tuomaroimaan miespuolinen henkilö. Keskiviikon mätsärin tuomari oli snadisti (ei millään pahalla!!!) pelottavan näkönen ja kuuloinen... Ja aika ronski otteissaan. Brandy ei yhtään tykännyt ja oli ihan kakat housussa pöydällä. :/ Saatiin sininen nauha, mutta päästiin loppukehässä kuuden parhaan joukkoon. Palkintopalleja oli kuitenkin vain neljä (niinku yleensä) ja tiputtiin sitten pois.

Torstain mätsärin tuomari oli oikein mukava, rauhallinen ja tuntui tajuavan vähän enemmän koko hommasta. ;) Brandy oli huomattavasti reippaampi pöydällä, mutta en tiiä jäikö siitä keskiviikosta niin hirveet traumat, koska kuitenkin oli vähän semmonen kakkajäykkä. Saatiin punainen nauha, mutta ei sijotuttu loppukehässä.

Sain muuten ilmoitettua Helmin sinne näyttelykurssille ja eka kerta oli tän viikon maanantaina. Oon kyllä jo ton ekan kerran perusteella tosi tyytyväinen, että ilmotin Helmin sinne. Jokainen koira saa yksilöityä pöytätreeniä, Helmille kävi kaksi eri "tuomaria" syöttämässä paljon nakkia ja sitten vähitellen vähän siliteltiin jne. Lisäksi sain todella hyviä vinkkejä esittämiseen ja siihen Helmin kaahaus(ravaus)ongelmaan. Niin ja sekin vielä, että saatiin ekaa kertaa makua sisänäyttelystä. Tuo kurssi pidetään semmosessa hallin tapasessa rakennuksessa, jossa kaikuu hirveesti, niin olihan se vähän jänskä paikka aluks. Mutta ihanaa huomata, että Helmi rauhottuu tosi nopeasti. Aivan huima edistysaskel! Innolla odotan jo seuraavaa kertaa. :)

Helmillä alkoi TAAS ripuli viime yönä. Huoh, oon ihan rättiväsy, kun heräsin ainakin tuhat kertaan kakan käryyn. Muutenkin ottaa niiiiin päähän, ettei Helmi ei vieläkään ole sisäsiisti! Brandy oli jo 6 kk ikäisenä täysin sisäsiisti. Tuntuu, että Helmi ei edes yritä pidättää... :/ Eikä hän osaa pyytää uloskaan. Hän vaan tyytyväisenä käy lorottamassa alustoille ja jatkaa leikkejään normaalisti jne. Siis ihan oikeesti tota pissistä sais olla kuskaamassa 2-3 tunnin välein ulos tarpeilleen! Ei voi käsittää... Tää oli mun pahin painajainen, et pentu ei opikaan sisäsiitiks ihan niin helpolla kuin Brandy. :( Välillä tekis mieli lähettää Helmi raketilla kuuhun, mutta kyllä hän meille sen verran rakas on, ettei hänestä luovuta. Pitää vaan toivoa ja uskoa parempaan!!!

Niin ja Brandylle ja Helmille on kehittynyt aivan uskomaton side. Ei niitä vois mitenkään erottaa! Sillonkin kun Helmi tuli kotiin ja Nera lähti takas Annelle, niin voi vitsit mikä riemuparaati täällä kämpässä oli pari tuntia... Brandy oli ihan fiiliksissä kun Helmi tuli kotiin ja se pikku-termiitti lähti pois ärsyttämästä. Mä en tajua, miten Brandy kestää Helmin kaikkia kiusantekoja... Brandy ei suutu melkeen ikinä, toisin oli Neran kanssa. :P Nera ei paljoo pystyny hyppimään Brandyn nenille, Brandy kyllä näytti kuka on talon emäntä. :D Mut joo... Noilla kahdella on aivan käsittämätön äititytärsuhde. <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)