28. elokuuta 2011

Shelttilenkillä

Helmin masuvaivat meni (ONNEKSI!!!) tosi nopeasti ohi, selvittiin siis ihan kotikonsteilla... Joten päätimme torstai-iltana lähteä shelttilenkkeilemään Brandyn, Helmin ja Rockyn kanssa. :) Viimeksi olen ollut shelttilenkillä joskus vuonna nakki ja peruna, silloin ei ollut edes Brandysta tietoa, vaan olin siskoni mukana lenkillä. Elikkäs tämä oli meijän koiruuksille ensimmäinen shelttilenkki.

Lenkki tehtiin Espoon Kalajärven suunnalla, Tremanskärrin luontopolulla. Siellä oli mahtavia maisemia! Lenkille osallistui tooosi monta shelttiä ja meno oli sen mukaista. Koirilla oli siis tooodella hauskaa, kun saivat kaahata vapaana metsässä. :D Lenkillä oli mukana myös Brandyn siskopuoli Daisy (Looney Toonie's Amazing Babe). En tiedä kuvittelinko vaan, mutta Brandy oli ihan fiilareissa kun näki Daisyn. :) Ehkä he jotenkin muisti toisensa?! Harmi, ettei tullut kameraa mukaan... Helmi, Brandy ja Rocky oli aivan fiilareissa. Koko ajan painelivat jonon kärjessä. Ja kotona uni taas maistui... Ylläri. :P

Lenkillä osa koirista (mukaan lukien Brandy, Helmi ja Rocky) järjesti meille jännittävän tilanteen, kun saavuimme Kurkijärven läheisyyteen. Olimme kallion päällä, josta oli jyrkkä pudotus alas järven rantaan. Tuo kohta oli kyllä aidattu, mutta koirat meni aidan ali ja siitä vaan sitä ERITTÄIN jyrkkää kallionrinnettä alas. Vähän kyllä hyppäs sydän kurkkuun, että nyt joku loukkaantuu pahasti! Noh, onneksi kenellekään ei käynyt mitenkään, mutta sitten seuraava ongelma olikin, että miten koirat pääsee ylös. Onneksi ketterät shelttikamumme, myös Rocky ja Helmi, punnersivat itsensä ylös... Mutta Brandyllä oli hitusen vaikeuksia. :D Teemun pikkusisko, Tiina, kävi kannustamassa Brandya ylös ja onneksi Brandy sai lopulta punnerrettua itsensä sen verran lähelle Tiinaa, että Tiina sai napattua Brandyn syliinsä. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Ja seuraavaa shelttilenkkiä odotellessa. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)