13. elokuuta 2011

Täällä on oudon rauhallista

Käytiin viikko sitten kyläilemässä Herra Paten ja Helmin kanssa siskoni luona. Sisarukset tarvitsivat hiukkasen trimmausta tämän viikon pentunäyttelyä varten. Ja huomennahan ois sitten se showday. =)

Anyway, tehtiin sitten semmoinen vaihtokauppa tuolla siskon luona, että Helmi jäi sinne kyläilemään ja se Puolan pikku-rinsessa Nera ("Yoga") tuli sitten tänne katselemaan cityelämää. Kylläpä on ollut rauhallista, kun se yks adhd ei oo ollu pyörimässä jaloissa!!! Koti tuntuu niin "oudolta"... :/ Tuo pikku-rinsessa on tosi kiltti. Hän vain nukkuu, syö ja vähän leikkii... Ja tietysti kakkaa ja pissaa. Mutta kakkaa ja pissaa tulee vähemmän kuin Helmiltä! Mitä ihmettä??? :D Kyllä tuosta pikku-rinsessasta löytyy myös melkoisia emännän piirteitä, kun hän sille päälle sattuu. ;) Mutta muuten on siis aivan ihana tapaus. <3 Täällä "cityssäkin" Nera on tosi reipas, mutta hänellä on välillä ihme tapa kävellä ihan mun jaloissa kiinni. On taas saanu varoa 24/7, ettei talsi pienokaisen päälle! Tänään vähän harjoiteltiin kaikenlaisia temppuja ym. Neran kanssa ja neitokainen on melkoisen oppivainen tapaus. :) On kyllä tosi ikävä Helmiä, mutta täytyy sanoa, että tulee myös ikävä Neraakin. Nyyh. Huomenna siis näyttelyn jälkeen neidit vaihtavat paikkoja. Syyskuussa Nera muuttaakin sitten Teemun siskon luokse!

Nera lähdössä kyläilemään meidän luokse...


Nera meillä! <3


Brandy on ollut vähän mustis tuosta Nera-vaavista. ;) Brandy ei meinaan oo Helmistä lähes ollenkaan mustis... Anyway, muuten näillä kahdella on mennyt tosi kivasti. Brandy tykkää välillä jopa leikkiä Neran kanssa, mutta pitää myös kuria yllä. Toisin on Helmin kanssa... :P


Brandy ja mini-Brandy päikkäreillä <3

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aaw! Oikeesti! Teil on tosi ihania koiria :) Meil oli pari yötä ylikasvanu shelttimamma hoidossa, sillä on sellai "kävelen siististi mut pelottavien asioidnen ohittaessa mä hyökkään"-tapa. No, siin meni seki viikonloppu. Luen pikkuhiljaa näitä tekstejä!

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)