6. tammikuuta 2012

Hemmun ekat agitreenit

Tosiaan 4.1. meillä oli ne ekat agitreenit ton adhd:n kanssa. Ja kyl täytyy todeta (vaikka eka kerta vasta olikin), että toi laji on niin tota koiraa varten! Hemmuliini oli ihan liekeis. :D Oli kyllä tosi hauskaa itsellänikin, ja ihanaa nähdä kun koira nautti siitä tekemisestä. Isäntä oli mukana treeneissä kameramiehenä, mutta eihän niistä kuvista tullut yhtään mitään... Oltiin sen verran pitkällä siitä alueesta, missä "yleisö" sai oleskella treenien ajan. :S

Ekaan treenikertaan kuului taso, pieni putki, kepit ja aitaeste... Ja sit päästiin vielä kokeilee pitkääkin putkea. Ja lopuks vielä kokeiltiin aitaesteen yli hyppy ja heti perään kepit... Eli periaatteessa pätkä radasta. ;)

Helmi hoksas kyllä kaikki jutut tosi nopeasti. En tiiä, mut näytti siltä että kepit oli se kaikkein kivoin jutska; kun Hemmu hokas mikä oli homman nimi, niin hän rupes vetää ihan kunnon vauhdilla niitä keppejä läpi! :D Putket oli vähän jänskä juttu, siis käveli siellä putkessa vähän sen näkösenä, että: "Mikä tää on? Mikä täällä rapisee?" Mutta missään vaiheessa ei epäröinyt mennä sinne putkeen ja tuli kyllä sen ihan hyvin loppuun asti. :)

Mulla on vähän semmonen fiilis, että tähän lajiin saattais jäädä koukkuun. ;) Toivottavasti vaan rahapussi antais periks tälle harrastukselle. Innolla odotetaan jo seuraavaa kertaa!

Ainii, Helmillä on ens viikolla 1 vee synttärit! Voittekos kuvitella... :>

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)