27. tammikuuta 2012

Uudet trimmisakset

Hihhih, nyt vasta silleen kunnolla tajusin jonkin asian muuttuneen... :)

Ennen


Jälkeen


Olin vielä kirjottanut tohon ekaan kuvaan, että: "Helmi ei ihan vielä pysy (karva)mammansa perässä." Jaa, no nyt on asia korjattu ja Brandy tulee AINA perässä. :D

Tilasin viime viikolla Findogs -verkkokaupasta uudet trimmaussakset, sillä noi entiset on harvinaisen pebasta! Tavalliset trimmisakseni ovatkin palvelleet jo kolmisen vuotta, enkä maksanut niistä 20 euroa enempää. Ne ovat niin tylsät, että niillä ei leikkaa edes paperia! Ja ohentavat sakset olen ostanut joskus viime vuoden puolella Mustista ja Mirristä. Ihan suht. ookoosti ovat pelittäneet, MUTTA ne tippuivat yks ilta lattialle ja se säätöruuvi siinä saksen keskellä ilmeisesti vääntyi jotenkin, etten saanut enää fiksattua niitä kuntoon. Nyt ne jumittaa koko ajan, eikä leikkaa karvoja enää kunnolla ja sit ne vielä rahisee sillai inhottavasti. Tosi laatua! Mutta enpä niistäkään maksanut muistaakseni 15 euroa enempää... Muutenkin olen todella huono trimmaamaan, vihaan kaikkea käsillä näpertämistä! Ja auta armias, jos sakset ovat noinkin p*skat, niin pinna palaa kyllä hetkessä.

Anyway, surffailin erilaisilla keskustelupalstoilla ja ihan selkeesti parhaimmat trimmaussakset tulevat Saksan maalta. Merkeistä ehkä kehutuin oli Eicker Solingen, jonka valmistamia saksia käytetään myös ihmisten hiuksien katkomiseen. Mutta voi tsiisös miten kalliita; 70 eurosta ylöspäin yhdet sakset! Mutta tällä kertaa olin valmis maksamaan vähän enemmän kunnon saksista. Surffailin lisää ja löysin Findogs -verkkokaupasta Rose Line -merkkiset trimmaussakset (paketissa tavalliset ja ohentavat), jotka olivat tarjouksessa hintaan 75 euroa, normihinta 105 euroa. Yleensä hinta kertoo jo laadusta, mutta päätin surffailla lisäinfoa tuosta saksimerkistä ja kovasti oli myös tämä merkki kehuttu. Kysyin vielä siskolta ja hänkin sanoi, että kyllä pitäis olla hyvät. No perkules, laitoinpa tilaukseen ja toissapäivänä kävin hakemassa paketin postista... Ja nyt ihan ihmetyttää, että miten olenkaan näin monta vuotta pystynyt trimmaamaan niin p*skoilla saksilla! Siis ero on to-del-la huomattava. Ihmiset hyvät, maksakaa ekstraa kunnon saksista! Tätä mullekin toitotettiin, mutta näköjään piti oppia kantapään kautta tämäkin asia. Älä osta kakkaa, vaikka olisikin halpaa.

Btw, Findogsilla oli tosi nopea toimitus! Laitoin tilauksen viime viikon ke-iltana ja paketti oli noudettavissa jo saman viikon perjantaina. :)


Nämäkin sakset ovat siis saksalaiset. Ja näköjään ihmisten karvojen leikkaukseen suunnitellut. Hyvä. :) Ja väri on plussaa. ;D


Kävin muuten päivittämässä kaikki ylävalikon sivut (Brandy, Helmi, Brandyn & Helmin perhe). Käykää katsomassa. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)