14. tammikuuta 2012

Tokat agitreenit

Helmillä oli keskiviikkona tokat agitreenit. Käytiin läpi edellisellä kerralla opittuja asioita/esteitä ja sitten vielä harjoteltiin A-estettä ja puomia. Ja kuten arvata saattaa, niin Helmi oli taas ihan liekeissä! Ja mulla oli vaikeuksia pysyä Hemmin vauhdissa mukana, niin innolla se kaahasi. :D Meillä kummallakin roikkui kielet maassa asti tunnin jälkeen. Vitsit, että oon ihan rapakunnossa, kun en oo yli kuukauteen harrastanu mtn hikiliikuntaa! Tai siis oon mä nyt taas alkanu liikkumaan säännöllisesti, mutta silti... Ei se kunto sieltä hetkessä palaudu. :P Ens kerralla otankin sykemittarin mukaan tunnille ja katson ihan huvikseen, että paljon kaloreita palaa tuolla Hemmin kanssa kaahatessa. :)

Tässä vähän tiivistelmää tokalta agitunnilta:

- Vauhti kepeissä vähentyi, kun kaikkiin keppeihin oli laitettu rataohjurit avuksi. Helmi oli vähän sillai, että: "Mitä nää oikeen on ja mistä mun pitää mennä?!" Mutta kyllä hän meni, mutta vähän hitaammin vaan.

- Sain lähetettyä neidin isoon putkeen (suora) muutaman kerran, jee!

- Aitaesteen yli hyppy sujui todella hyvin, mutta tunnin lopussa ei sitten mennytkään niin hyvin (lue alta)...

- Taso on tosi helppo juttu, nou problemos.

- A-esteessä meinas alussa vauhti loppua kesken ja ohjaajamme antoi Helmille vähän pebasta vauhtia, mutta siitähän neiti ei tykännyt ollenkaan, vaan alkoikin sitten pistämään jarrua pohjaan estettä lähestyttäessä. Ohjaaja sanoi, että hiokaa ihan kahestaan sitä estettä ja kunnolla vaan vauhtia... Ja saatiinhan me lopulta neiti menemään innolla ja vauhdilla tuokin este. :) Ja kehuin tietysti maasta taivaisiin aina kun meni sen esteen ja annoin paljon nakkeja.

- Sovittiin ohjaajan kanssa, ettei tule auttamaan meitä puomin kanssa, koska jos Helmi alkaa taas ihmettelemään "ahdistelevaa tätiä". :D Ja ei tarvinnu kuin pari kertaa vetästä, niin Helmi meni ihan tosta noin vaan siellä puomilla. Ei mtn onkelmaa, melkoisen ketterä tapaus. Jes!

- Tunnin lopussa kokeiltiin taas pätkä radasta. Tällä kertaa aitaeste ja heti perään mutkalla oleva putki. Noh... Jouduttiin nyt hyppäämään esteen yli eri suunnasta ja vieläpä ilman hihnaa, niin eihän toi bimbis oikeen tajunnu koko hommaa. :D Mutta hihnan kanssa saatiin hyppäämään sen esteen yli. Ja olihan neito vähän hukassa, kun putki oli ekaa kertaa mutkalla. Mutta kyllä hän sinne meni hetken ihmettelyn jälkeen, joten ihan ookoosti meni kaiken kaikkiaan! :)

- Huomasin, että ittellä tuppaa unohtumaan se käskysanan antaminen siinä esteellä (ittekin oon niin vauhdissa ja fiilareissa)... Pitäis aina muistaa sanoa se käsky... Aaargh. :D

Sitten vähän muita juttuja... Brandylla alkoi maanantaina juoksu, VIHDOIN! Ollaanhan tota taas odoteltu, kun niin bimbo on taas viime aikoina ollu. Huhhuh. Kaikelle pitää taas uhota ja räkyttää... Hiton hormonibimbo. Ja tämähän siis tarkoittaa, että Brandy astutetaan vkon 3-4 vaihteessa... Jolloinka olen siskon luona muutenkin hoitamassa koiruuksia, kun hän on matkalla. Sattuipa siis tosi hyvään aikaan tuo Brandyn juoksu. :S Mutta joo, siskon ystävä tulee auttamaan siinä astutuksessa, niin nou hätä.

Treenaamisesta vielä sen verran, että ollaan Hemmun kanssa alotettu (nyt vasta - tyhmä minä) treenaamaan päivittäin sen kosketuskepin kanssa, jonka ostin viime syksynä:

http://bridgetjonesinblogi.blogspot.com/2011/08/mamman-mussukoille-uudet-vetimet.html

Anyway, son kyllä tosi kätevä kapistus ja Helmi tajus tosi nopeasti mistä on kyse. Nyt vaan keksimään kepukalle käyttöä temppuilumielessä... ;)

Brandyn kanssa ollaan harjoteltu joka päivä sitä Nina Ottossonin Dog Trigger -muistipeliä, jonka ostin jo yli vuosi sitten (joo-o, tyhmä minä). Ja kyllähän toi vanha-muori (hehehee, tämäkin yksi Brandyn lempinimistä) on pikkuhiljaa alkanu tajuamaan, et mistä siinä pelissä on oikeen kyse. Alussa oli kyllä tosi vaikea saada hänet tajuamaan se pelin idea.


Katotaan millasia Einstein koiria meillä kohta on. ;) Huomenna mätsäriin, jeiii...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)