17. tammikuuta 2012

Mätsäröimässä

Sunnuntaina vietettiin oikein koiramaisen kiva päivä match show'ssa... Vaikkakin itse mätsärimesta oli aikas pieni... Ja kökkö. Noh, ollaanpa taas yhtä kokemusta rikkaampia; pieneen tilaan sulloontui monia kymmeniä koiria omistajineen, niin olihan se melkoinen "elämys" Helmillekin. Saas nähdä viittiikö tuonne enää toista kertaa mennä sulloutumaan, vaikka ehkä vähän mieli tekis... :P Siellä siis järjestetään kuukauden välein noita mätsäreitä.

Mutta oli kyllä tosi kiva käydä pyörähtämässä kehässä pienen tauon jälkeen! Helmikin esiintyi todella hyvin, vaikka ajattelin, että hän olisi ihan sekaisin kun ei ole vähään aikaan näytelmissä käynyt. Mutta en tiiä auttoiko tauko, vai se näyttelykurssi, että olen ainakin itse todella tyytyväinen Helmin suoritukseen! Etenkin pöydällä seisomiseen. Kyllähän tuota vähän jänskätti, mutta ei yhtään nojaillut mua vasten, mitä hän ennen tuppasi tekemään. Niin ja ravaaminen sujui ilman pahempia kaahauksia, jes! Meidän tuomari olikin jo entuudestaan tuttu jostain mätsäristä missä ollaan oltu, hän ihan selkeesti tajuaa esim. koirien rakenteen päälle ja muutenkin hän tuomaroi ihan kuin oikeassa näyttelyssä. Tykkään. :) Meidän parina muuten oli toinen sheltti. Oltiin kuulemma tosi tasavertainen ja hyvä pari... Mutta me oltiin hitusen parempia, joten Helmuska sai punaisen nauhan. Jee!

Punasten kehässä ei sijotuttu, mutta Helmuska seisoi niin kauniisti ja kärsivällisesti. :))) <3 Ei kyllä ollu yhtään shelttien päivä, kun yksikään sheltti ei sijottunut koko mätsärissä, vaikka niitä kyllä oli muutamat meidän lisäksi. Rocky ja Nerakin oli mätsäröimässä meidän kanssa. Rocky oli SIN ja Nera PUN. Nera oli pentuluokassa. Olipas muuten hassua ilmoittaa Helmi ekaa kertaa aikuisten luokkaan. :)

Eilen käytiin noiden terminaattoreiden kanssa metsässä riehumassa. Tarkotus oli nappailla talvisia kuvia noista, mutta tietysti unohdin kameran kotiin! Voihan kökkö. :S Btw, pakko mainostaa: Jokaisen koiranomistajan talven MUST hankinta on WinterPad tassurasva! Ei muuten oo yhen ainoota lumipalloa polkuanturoitten väleissä, kun tuota rasvaa laittaa. Ja sillä on muutenkin suojaava (esim. kylmyys, maantiesuola) ja hoitava vaikutus. Saatiin siskolta kokeeksi yksi purkki tota rasvaa ja en voi muuta sanoa kuin että SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI. :) Alla linkki tuosta tuotteesta.

http://www.apteekkituotteet.fi/WinterPad-tassuvoide-koiralle-50-ml

Jahas, sitten vaan huomisen agitreenejä odottelemaan. Sitten onkin lähtö siskon luo shelttikööriä hoitamaan. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Koheltajaväki kiittää ja kumartaa! :)